La revista RACC, dirigida als socis del RACC, es fa ressò del nostre projecte, DNA FAMILY BOOK, en el seu número de març. La nostra directora general, la Dra. Marta Tomás, és la protagonista d’un article on ella mateixa explica com va sorgir la necessitat de crear DNA FAMILY BOOK i el nostre servei d’assessorament genètic i conservació d’ADN.

Sense oblidar el més import: l’objectiu de preservar part dels nostres gens. Com destaca en aquesta notícia, oferim la possibilitat de conservar l’ADN a les persones que ho desitgin, perquè puguin tenir la informació necessària per prevenir malalties en familiars: càncer hereditari, alguns tipus d’Alzheimer i de Parkinson…

Perquè probablement, a mig termini, es descobreixin nous tractaments i, en aquest moment, les mostres d’ADN seran fonamentals per conèixer si algun membre de la família pot beneficiar-se’n.

Per acabar, la Dra. Tomàs explica el seu proper repte: que es conegui el gran valor de l’ADN per a la salut familiar. Pots llegir la notícia completa aquí.

Et recordem que per ser soci del RACC, pots beneficiar-te d’un 20% de descompte en el nostre servei de conservació de l’ADN en biobancs segurs. Preservar una mostra avui, pot ser clau per prevenir malalties hereditàries en un futur no molt llunyà.

DNA FAMILY BOOK a la revista RACC